Tiedote

UM Kiinteistöt on luovuttanut lukuisia tontteja kehittämältään Kangasalan asuinalueelta

Pikon Betonin alueen uusi asuinrakentamiseen painottunut asemakaava sai lainvoiman 8.6.2020, jonka myötä alueelle kaavoitettiin asuinrakennusoikeutta noin 34 000 kerrosneliömetriä, sekä aluetta tukeviin lähipalvelurakennuksiin noin 3 500 kerrosneliömetriä.  UM Kiinteistöjen hallinnoima rakennusoikeuden määrä oli 27 300 kerrosneliömetriä.

UM Kiinteistöt käynnisti alueen esirakentamisen 2020 kesällä, heti uuden asemakaavan tultua lainvoimaiseksi. Nyt yhtiö on päässyt luovuttamaan suurimman osan omistamistaan tonteista alueen tuleville rakentajille ja rakennuttajille. Alueella on enää yksi vapaa pientalotontti. Lisäksi Kangasalan kaupungilla on alueella maaomistuksia.

Alueen asuintontteja on tähän mennessä luovutettu tai niiden luovutuksesta on sovittu mm. Evesa-talojen, Asuntoyhtymän, Caava-talojen sekä Sievi Hyvinvointitilojen kanssa.  

”On hienoa, että aluetta saadaan kehitettyä monimuotoiseen suuntaan siten, että näiden toimijoiden kautta alueelle rakentuu tulevaisuudessa lukuisia pientaloja sekä kerrostaloja. Alue rakentuu luonnon läheisyyteen, mutta kuitenkin todella lähelle Kangasalan keskustaa ja sen palveluita. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Kangasalan kaupungin kanssa ja uskon, että alueen profiili muuttuu melkoisesti siitä, millainen se on tähän asti ollut”, sanoo UM Kiinteistöjen edustaja Frans Ahokas.

Lisätietoja

Frans Ahokas

UM Kiinteistöt Oy

0400 123 895

frans.ahokas@umkiinteistot.fi